Rubriky
TT (témata týdne)

Co bych neudělala…

Co bych z lásky neudělala pro své nejbližší… Takže když lívance, tak prasátkové!

Jasně, trvá to o dost dýl, než kydnout těsto na pánev jen tak, ale nestojí to za to? Když uděláte někomu radost? Mně je jedno, že tím strávím víc času. Tahle práce navíc se prostě vyplatí!
P. S. Kdo se na fotografiích poznal, nechť se nad sebou zamyslí.
Článek je přiřazen k tématu týdne „Je mi to jedno“.

28 reakcí na „Co bych neudělala…“

[12]: Tu jsem dneska dopapala… 🙂 Teda nevím, co k tomu papáš ty, marmeláda to ani nebyla, spíš taková borůvková smetana 🙂 Původně jsem je tím chtěla postříkat, ale zrovna na tvý řeči bych byla zvědavá, takže jsem je nechala čisťoučký a neposkvrněný.

Hmmm, dala bych si … kdyby mi je někdo udělal :D Na takové tvoření mi moc času nezbývá, ale vypadá to nádherně, až se mi z toho sbíhají sliny … a k tomu ještě nějaká dobrá marmeládka, hmmm, ňam! 🙂

[19]: To si myslíš ty, ale já vím, že mám. Jsi mnohem dál, víc jsi zažila, ráda si od tebe něco vezmu 😉
To já bych radši obchodovala s jiným artiklem než s lívancema 😉 Jde o hnetinky, jestli znáš 😉

Takže okouknuto:) Je to fakt moc pěkné a musí to být dost pracné. Na první pohled to vypadá jako nějaké perníčky, ale to asi ne, že. Jestli tohle umíš, tak jsi frajerka, vážně:)

[24]: Ne, ne, s perníkem to nemá nic společnýho, spíš něco jako linecký těsto. Mají asi 10cm v průměru, ta fotka dost možná zkresluje. Nic na tom není, opravdu 😉 Všichni, kdo hnetinky neznají, si je hned zamilujou, protože jsou dobrý :))

[25]:
Tak až je začneš prodávat, dej vědět:)
Když jsem včera o tom přemýšlela, došlo mi, že moje babička dělávala taky hnětýnky. Byly to takové malé bochánky (jako malé mazanečky) a byly z kynutého těsta. Říkala, že jsou to "buchty pro chudý", protože těsto bylo málo sladké a celkově trochu "ošizenější" než těsto na klasické koláče. Cukrovaly se jenom nahoře. Ale byly moc dobré:))
Díky za přenos do dětství:))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *