Rubriky
Velký rozhovor s blogery II

Velký rozhovor s blogery II – 10. otázka (ptej se)

Velký rozhovor s blogery II dnešní poslední desátou otázkou končí. Kdo uspořádá třetí ročník?

10) Kdyby ses na jednu z těchto otázek mohl/a zeptat kohokoli z blogerů, čí odpověď, na kterou otázku by tě nejvíc zajímala? Vžij se do daného blogera a zkus za něj odpovědět sám/sama.
Než si přečtete odpovědi našich blogerů, můžete si připomenout, na co se onehdy ptal Surpan, a jak jsme odpovídali.
surpan.blog.cz/1508/velky-rozhovor-s-blogery-otazka-desata-posledni
A teď už názory zúčastněných.
Sugrsugarless.blog.cz
Nechci se ptát, chci poděkovat Tobě za to, že jsi mi oslovila a poslala mi mail, který začínal tak hezky: „Ahoj moje oblíbená blogerko.“ Díky moc.
King Rucolanivnice.blog.cz
Tak sú viacerí. Aby som nikoho neurazil, keď ho neberiem, nevyzvem, tak beriem Teba! Teba tu mám už servírovanú na striebornej tácke, oder?
Odjakživa som si myslel ako to môže byť, keď sa prevtelím za ženu…Aké to bolo s Tebou, drahá Userka, ohľadne otázky-bodu čislo 5?
(Userka odpovedá príjemne zachrípnutým hlasom z ktorého srší sex:)
Moja odpoveď je pomerne jednoduchá a komplexná zároveň. Nemohla som sa skoro dočkať, kedy mi to niekto urobí. Aj som sa trochu bála, vraj to môže bolieť, aj som ale myslela, že to už asi nevydržim. Dychtivo som vyčkávala na princa na bielom koni, ktorý nešiel a nešiel. Namiesto princa sa tu namachomejtl taký skrachovaný študent, ktorý mal tú výhodu, že už trochu vedel, „vo co gou“. Ja naivná a čakaním nadržaná som ochotne podľahla. A tomu smradovi sa jeho „verkzojg“ nepostavil! Asi sa zľakol vlastných hrdinských chvastavých rečí, pretože viem, že nie len jemu, ale hromade iných bloggerov som sa strašne páčila, strašne „zamlouvala“. Bola som mladá, šťavnatá, čerstvá, neopotrebovaná. Navyše dychčiaca po poznaní, skúsenosti. Proste jednou trefnou vetou typické „děvče k zakousnutí“! Na tom to teda určite neležalo, nestroskotalo. Jemne som ho vyhodila a vyžalovala sa svojmu otcovi.
Ten ma s porozumením vzal za ruku…
Ovtedy sa venujem len vážnemu štüdiu…
(Tu celkom nečakane zakončila Userka svoju spoveď.)
Akas Akim akasakim.blog.cz
Asi bych se zeptal Stupruma na otázku číslo 6. A možná bychom se potom konečně dozvěděli, kolik holčiček v opilosti už zabil.
Egopedegopedie.blog.cz
Bohužel už vůbec nevím, kdo tady vlastně ještě bloguje a u těch, co to vím a zajímalo by mě to, tak ti jsou už v tomto dotazníku zahrnuti.
Platanuplatana.sk
Zaujala ma otázka číslo 6 a opýtal by som sa ju Teba drahá Userka. A odpoveď … podľa mňa si určite dávaš na pizzu ananás.:P
Čerfpvapenik.blog.cz
Rád si přečtu všechny odpovědi. Kdybych měl pocit, že si za ostatní umím odpovědět sám, nemusel bych se ptát. Ostatně – jeden z nepříjemných rysů dneška je skutečnost, že když se lidé ptají, často nechtějí znát odpověď, ale chtějí jen ubezpečit v tom, co si sami myslí. No nemám snad pravdu? 🙂
Jan Turonjanturon.blog.cz
Kdybych to uměl odhadnout, asi bych tu otázku nepokladal…. Ovšem zeptal bych se vás (Userka) na otázku číslo šest, možná bych se dověděl něco o bouřlivém mladí..
Bloudweb-load.blog.cz
Zeptala bych se Tlusťjocha na otázku “ Z čeho máš strach?“
Tlusťjoch v zastoupení: „Ze strašilek.“
stuprumstuprum.blog.cz
Chtěl bych vědět, jestli má well.bloud.ka nějaké roztomilé úchylky a taky, jestli je userka zadaná (mimo soutěž).
Milošmish-mash.blog.cz
Mě nejvíc zajímá, jak se blogeři popasují s otázkou č. 5. Nevím, komu otázky posíláš, ale třeba u věku první sexuální zkušenosti bych tebe tipoval na 12 a Čerfa, že se z odpovědi dovedně vykroutí.
Malkielmalkiel.blog.cz
Tento bod je pro mne takřka neřešitelným úkolem. Za prvé jsem již poněkud odtržen od blogového světa a za druhé nemám vůbec žádné nutkání klást komukoliv jakoukoliv otázku. Proto bych si místo otázky dovolil dát blogerům takové doporučení:
Lidi, nezasírejte se negacemi vůči komukoliv a čemukoliv. Nebuďte nasraní na Babiše, Zemana, Kalouska, Fialu, Okamuru, Hřiba, uhlíkovou Grétu, Rusko, Čínu, Ameriku, Evropskou unii atd, atd. Co svět světem stojí, tak vás vždycky někdo nebo něco může srát. Jenže i při sebelepší vůli nemáte možnost to změnit, protože takový svět už prostě je. Můžete povykovat na demonstracích, můžete psát zlostné komentáře v diskuzích, můžete vzteky kvasit při sledování Moravce či Soukupa v televizi a nebo taky můžete někoho majznout trubkou po hlavě. Ale nic tím nezměníte, jen budete zbytečně plýtvat svojí životní energií. Navíc není nikde psáno, že zrovna vy musíte mít tu správnou pravdu pravdoucí, protože lidé jsou bytosti omylné. Vždy záleží na úhlu pohledu. Podobné věci, které teď štvou vás, už štvaly obyčejné Babylónce, Egypťany, Římany a mnohé další, kteří se již dávno v prach obrátili. Stejně jako se časem v prach obrátíte i vy.
Proto si zatěžujte hlavu pouze tím, co sami můžete změnit. A to především v sobě a ve svém nejbližším okolí. Užívejte si radostí života, protože když budete chtít, tak těch radostí můžete najít spoustu. Například já mám teď třeba ohromnou radost, že mne přestaly bolet záda. Což není tak úplně samozřejmostí, protože další miliony lidí na celém světě ta záda bolí dál. 😉
TlusŤjochtlustjoch.blog.cz
Otázku č.2 bych rád položil Čerfovi (pvapenik.blog.cz). Co se týče pohybů při fotografování, odpověděl by, myslím, stejně jako já – jen ten tanec by byl z kategorie latinskoamerických.
Krutomývalkrutomyval.com
Co udělal někdy špatného Bloud. Ta na mě působí jako taková milá a hodná osoba, že by pravděpodobně odpověděla, že to nejhorší co udělala a považuje za selhání je že mne stále ještě nepozvala na své domácí koláče (jelikož ví, že husu nejím). Připomínám: má stále čas to napravit.
Surpansurpan.blog.cz
Protože nemám bohužel moc přehled o názorech ostatních blogerů, netroufnu si odhadovat, co si kdo myslí. Ale co by mě zajímalo je, jak to že si Userka po tak dlouhé době vzpomněla na tento druh otázek? Odpověď bych ale nechtěl domýšlet, ale slyšet od ní 🙂.
VendyWworlddandie.blog.cz
1. Zeptala bych se na otázku č.10 . Ale koho bych se zeptala, to je dost těžké. U těch které jsem poznala osobně bych si možná troufla odhadnout odpověď na kteroukoli otázku. A u těch které znám jen virtuálně…. Vážně nevím.
Zlomený mečzlomenymec.pise.cz
Myslím, že na několik otázek odpověď znám (např. strachy Cukra nebo Raduš bych asi trefil, navíc Hrozně Tajná Eufémie o tom taky psala článek)… ale protože jde o dost osobní otázku, tak si to netroufnu tu uveřejňovat. Ale vím, že Tlapka a Hrozně Tajná si píšou psané dopisy (nejsem si jistý, jestli se k nim už někdo nepřipojil). A co se týče první otázky o úchylkách, tak MoW je starej úchylák, ale tak to ví asi každej 😀
Weilernaobojku.blog.cz
Jen tak pro srandu bych se asi zeptal Ell-e (me-naive.blog.cz) na tu první. A stejně ze srandy bych řekl, že si hned po příchodu domů odplivne, třikrát se zatočí dokola a patou kopne do dveří 😀
Jsme tu hotoví? Achjo. Tohle vyčerpá mou blogovou aktivitu na dalších pět měsíců… 😀
userkauserka.blog.cz
Rozhodla jsem se zneužít své postavení a doptat se podle dosavadních odpovědí. Ale dodržím aspoň druhou část otázky a dopíšu vaše odpovědi podle sebe. A na ty vaše skutečné budu čekat v komentářích.
Sugr – Proč jsi odpovídala tak stručně? Nechceš přeci jen něco rozvést? / userka za Sugr: Každou odpověď bych mohla rozepsat na celé stránky, ale soukromí je mi přednější.
King Rucola – Proč bylo studium mrháním času? / userka za Kinga: Zpětně se to tak jeví, ale ve skutečnosti mi studium a všechno, co s ním souvisí, dalo spoustu podnětů a vjemů, které se v životě hodily.
Akas Akim – Co romantického a co animálního bys chtěl s kterou blogerkou dělat? / userka za Akima: Po dlouhé procházce pod rozkvetlými třešněmi bych userku přivázal k jednomu ze stromů, sundal bych jí páskové boty na podpatku a vášnivě si pohrál s jejími nožkami.
Egoped – Tvoje poprvé na etapy mě zajímá… / userka za Egopeda: Ve čtvrtek jsem ji svlékl, v pátek jsme se dotýkali a v sobotu jsme se konečně spojili.
Platan – Když ani na vlastní svatbě nebudeš tančit, znamená to, že by ses někdy chtěl oženit? / userka: Ano, myslím si, že manželství ke vztahu patří. Vlastně už přemýšlím nad prstýnkem pro svou milou.
Čerf – Kdo je ten TEN ČLOVĚK? / userka za Čerfa: To zůstane tajemstvím, protože její totožnost na blog nepatří a ani s blogem nijak nesouvisí.
Jan Turon – Co jsi propásl? / userka za Jana: Neřekl jsem jedné ženě, co jsem jí říct chtěl, a tím jsem ji ztratil.
Bloud – Máš s misofonií problém i při sexu? / userka za Blouda: S mým momentálně nejoblíbenějším mužem nemám v sexu problém žádný.
stuprum – Co bys na kůži nakrelil mně? / userka za stupruma: Tobě bych něco napsal na záda a schválně bych ti řekl, že jsou tam hrubky, aby ses kroutila a snažila se je najít a zbavit se jich.
MilošNeřekneš nám přeci jenom něco více k otázce č. 5? / userka za Miloše: Do svojí manželky jsem se zamiloval v 19 letech a tehdy to pro mě také bylo poprvé právě s ní.
Malkiel – Opravdu se nehrabeš v minulosti a dokážeš všechno nedůležité a neovlivnitelné hodit za hlavu? / userka za Malkiela: Snažím se, ale někdy je to těžké a člověk se neubrání přemítání co by kdyby.
TlusŤjoch – Čí adresu bys chtěl získat, abys mu mohl poslat pohlednici? / userka za TlusŤjocha: Je to dost drahá sranda, ale chtěl bych adresy úplně všech, kteří by o to stáli.
Krutomýval Objevuje se ve tvé tvorbě odkaz na tvou sestru? / userka za Krutomývala: Jistě, třeba v Šeptej nahá stín a v různých povídkách jako třeba…
Surpan – Naštvala jsem tě, když mi zveřejnění tohoto rozhovoru trvalo tak dlouho? / userka za Surpana: Nechtěl jsem to říkat nahlas, ale docela mě to štvalo.
VendyWProč jsi od manžela neodešla dřív? / userka za VendyW: Bylo to těžké rozhodnutí. Měli jsme domácnost a děti a všechno utnout bylo děsivé.
Zlomený mečNelze se nezeptat na to tajemství, které se má týkat první lásky nebo sexu. / userka za Zlomeného: Poprvé jsem se zamiloval v 15 a čekal jsem až do 19, než si mě moje vyvolená vzala do postele. Tam jsem zjistil, že mě už vlastně nepřitahuje a odešel jsem hned po orgasmu. Svém.
Weiler – Co je podle tebe tvůj největší potenciál, o kterém se bojíš, že ho nevyužiješ? / userka za Weilera: Napsat úchvatný příběh, který pohltí generace.
Na názory ostatních čtenářů se těšíme v komentářích.
Pokud bys právě ty chtěl/a uspořádat další ročník rozhovoru, ozvi se mně a Surpanovi.
Už zveřejněné odpovědi:
1) userka.blog.cz/2001/velky-rozhovor-s-blogery-ii-1-otazka-uchylky
2) userka.blog.cz/2001/velky-rozhovor-s-blogery-ii-2-otazka-tanec
3) userka.blog.cz/2001/velky-rozhovor-s-blogery-ii-3-otazka-dopisy
4) userka.blog.cz/2001/velky-rozhovor-s-blogery-ii-4-otazka-strach
5) userka.blog.cz/2002/velky-rozhovor-s-blogery-ii-5-otazka-laska-a-sex
6) userka.blog.cz/2002/velky-rozhovor-s-blogery-ii-6-otazka-tajemstvi
7) userka.blog.cz/2002/velky-rozhovor-s-blogery-ii-7-otazka-odpusteni
8) userka.blog.cz/2002/velky-rozhovor-s-blogery-ii-8-otazka-selhani
9) userka.blog.cz/2003/velky-rozhovor-s-blogery-ii-9-otazka
10) userka.blog.cz/2004/velky-rozhovor-s-blogery-ii-10-otazka-ptej-se

11 reakcí na „Velký rozhovor s blogery II – 10. otázka (ptej se)“

Kingu, ještě bych měla něco dodávat nebo sis to v hlavě přehrál dostatečně? :D  :-P

Platane, proti pizze s ananasem nic nemám. To se nesmí? 8-O  :D

Jane, to si stačí přečíst pár mých článků a víš toho až až.

stuprume, já jsem tak moc zadaná, až jsem zasnoubená! :-P Ale to mě v ničem neomezuje. 🙂

Surpane, já vždycky splním každý slib. Někdy mi to akorát trochu déle trvá. Takže na rozhovor jsem myslela pořád, akorát to chtělo se k tomu dokopat. Nezdá se to, ty o tom určitě víš své, ale dalo to dost práce.

Za prvé: Je vidět milá userko, že dost blogerů zajímá tvůj sexuální život, asi je těch tvých erotických příběhů málo, měla bys být v tomhle směru aktivnější, aby měli blogeři, co číst.

Za druhé: Koukám, že mé chutě máš celkem zmapované a vlastně mě to ani nepřekvapuje, lichotí mi to a vzrušuje. Také a to především mi to připomíná JEDEN NEDODRŽENÝ SLIB, ještě mi něco dlužíš drahá userko. Pamatuješ? :-P  :D  :D  :D  :D

K TlusŤjochově otázce: Ano, pohyby při fotografování by zasloužily speciální článek. Ale tancem bych si to netroufal nazvat, aby se na mě nesesypali rozčilení příznivci Stardance :-).

K otázce Userky: To bys chtěla vědět, co? :-) Odpověď jsi trefila skoro přesně. Na konkrétní totožnosti, myslím, nezáleží. Důležité je, že inspirace ani chuť potěšit díky "tomu člověku" ani po létech nevysychá, čehož dokladem je skutečnost, že moje blogové stránky pořád fungují. Bez něj by už dávno neexistovaly.

Userko,
doba, kdy jsi nám poslala tvé otázky byla ještě na Blogu cz. dobou, na kterou moc ráda vzpomínám.
Nyní nejen mě přijde, že se z Blogu cz. stal bulvární plátek, něco jako Blesk.cz. Je to můj názor. Prostě je to jiný Blog cz., než býval. :-(
Samozřejmě zůstalo pár výjimečných blogů, které setrvali zřejmě z nostalgie, či ze svého středního věku kdy i kvůli konzervativnosti zůstávají navždy věrni Blogu cz. Proč ne.
Každého věc, každého rozhodnutí.
Tak je to správné.
Moc se mi líbí tvé dotazy na závěr – blogerům.
Víc než dost mě, asi jako každou ženu, zaujala odpověď Egopeda. :-P
Tři dny být se ženou, než došlo ke spojení, to snad zasluhuje Metál! :D
Škoda, že takový muž existuje jen virtuální a to zde Egoped. ???
Stály bychom na ně frontu, bez rozdílu věku (my ženy!). :-D
PS: Tajemství pana Čerfa o jeho "neznámé" ke které shlíží od věky věkův zde na blogu, je skvělé.
Kdybych zcela náhodou tohoto člověka napoznala osobně kdysi dávno, kdy jsme se blogově neznali a dodnes přes blog neznáme, nevěřila bych, že je toho – shlížet k jediné ženě, muž schopen. Ale je, Petr je takový, obdivuji ho. ;-)

Userko,
ještě tak nepsal zbrkle a přečíst si tvé:
"Ale dodržím aspoň druhou část otázky a dopíšu vaše odpovědi podle sebe."
Ale to je jedno,
že jsi odpovědi psala ty,
můj názor na ty dva virtuální chlapi stejně nezměním. :-D

To je ale škoda, že cyklus otázek už končí! Čím se teď zabavím?

Snad se někdo najde a naváže na tebe a Surpana. Já už na blogu také mám několik rozhovorů, ale koncipovaných odlišně, ne stejná otázka pro 20 blogerů, ale naopak 20 otázek pro jednoho, zaměřených alespoň trochu k jeho zájmům, znalostem, postojům, kde vím, že také poučíme. Z tvé ale i Surpanovy sestavy tam byli Čerf (dokonce 2krát), TlusŤjoch, Bloud+Egoped a navíc ještě Maglaiz a Venca.
A mám ve výhledu dalšího, kterého zde vidím :).

Vlastně jsi se v mém případě trefila téměř "do černého".. "I když na druhou stranu nevím, zda bych odpověděl stejně a" vypichl"zrovna tuhle věc… Z jiného soudku:Také jsem se přesunul na Blogspot, tak doufám, že se budeme blogove setkávat i nadále.. :-)

[2]: Jasně, že si to pamatuju. Já sliby prostě dodržuju! :-P Akorát musí přijít správný čas! 🙂

[4]: Tajnosti, samé tajnosti! 8-O  :-D Ale samozřejmě je tvá inspirace skvělá, že díky ní děláš tolik projektů.

[7]: Takový rozhovor je pro zpovídaného určitě příjemnější, když se může rozpovídat o něčem, co ho opravdu zajímá. 🙂

userko, vesměs máš pravdu, i když třeba nemířím tak vysoko, aby to byly vyloženě generace 🙂
Jestli ale chceš vědět, jak bych ti odpověděl já, tak se bojím toho, že ani po ukončení univerzity se nezačnu naplno věnovat ničemu, na co si teď kvůli studijním povinnostem neumím vyhradit čas.

Je super, že jsi tenhle projekt nakonec dotáhla do konce 🙂 Mám takový dotěrný pocit, že jsi poslední z mých bloggerských záložek, kdo sem ještě něco vkládá :D 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *