Rubriky
TT (témata týdne) - erotika

Předstírání orgasmu

„Áách!“ zase jsem hlasitě vzdychla, abych dala jasně najevo, že jsem právě dosáhla orgasmu. Přitom už ani nevím, kdy naposled jsem tenhle krásný pocit při sexu zažila. Předstírám.

Svému manželovi lžu už několik let. Konkrétně pět. Tak dlouho jsme totiž spolu. Když jsme se milovali poprvé, nepřišlo mi nijak divné, že jsem vyvrcholení nedosáhla. Přeci jenom ještě nemohl vědět, co přesně mám ráda a jak se mi to líbí nejvíc. Jenže pak přišlo podruhé, potřetí a počtvrté a já pořád nic. Začalo mi to být trapné, protože se mi zdálo, že nějakým způsobem selhávám. A nechtěla jsem, aby se tak cítil i (v té době ještě) přítel.
Orgasmus prý předstírají i někteří muži, ale přeci jen to mají složitější. Žena má tuhle lží vyšlapanou cestičku snadnou. Stačí vzdychnout, zakroutit se, usmát se a je to. Muž je ihned pyšnější na svoje dovednosti a žena je spokojená, že on je spokojený.
Časem mě to ale začalo štvát. Taky jsem se při sexu chtěla udělat! A toužila jsem po tom, aby mě udělal můj muž. Jenže jak mu to mám říct, když doteď to vypadalo, že vyvrcholím po pár přírazech a polibcích? Stvořila jsem si začarovaný kruh, ze kterého není cesta ven. Jak bych jenom mohla říct manželovi, že jsem se za celých pět let vlastně neudělala? Že jsem předstírala? Že jsem to ale dělala pro jeho dobro!?
Nejspíš mi nezbývá, než se pokoušet udělat se při sexu rukou. Sama. Ne vždycky mi to ale jde tak rychle, aby už to nezačalo být nápadné. Obvykle jsem přeci skoro hned!
Jak tenhle kolotoč lží zastavit?
Na začátku vztahu jsem udělala velkou chybu, zalhala jsem a pak už pro mě nebyla cesta zpět. Při každém sexu nyní vzdychám, ale přitom jsem už od začátku otrávená, protože vím, že budu akorát načatá, ale neukojená. Milování mě kvůli tomu přestává bavit a manžel to nese dost nelibě. Nedivím se mu. Jak by se ale cítil, kdybych se mu přiznala? Odpustil by mi? Neurazila bych jeho ješitnost až přespříliš? Miluje mě natolik, aby mi řekl, že jsem hloupá a že od teď už mi v posteli nic scházet nebude?
* Článek je přiřazen k tématu týdne „Kolotoč lží“.

53 reakcí na „Předstírání orgasmu“

waw, 5 let bez orgasmu bych nedala… naštěstí už to umím i jazykem a rukou (ale dalo mi to zabrat!). Sama se neudělám, což mne dost sere (i když teď ani nemůžu). Každopádně bych v té situaci začala předstírat, že je najednou mít nemůžu (třeba po nemoci). Protože já bych se vážně oběsila :D

Když se o problému nemluví, nedá se vyřešit. Předstírání, že je všechno super, i když to tak ve skutečnosti není, se snadno zabydlí v mnoha oblastech. Je jen na nás, s čím se spokojíme a co nám stojí za to připustit sobě i druhým. A kdy jindy než s nejbližším člověkem by to mělo vyjít? :-)

Hmm, smutný příběh, ale bohužel vytržený ze života. Já pořád propaguji to, že partneři by se o tomhle měli bavit otevřeně, jinak se právě zacyklí do kolotoče lží a polopravd a to škodí vztahu. ;-) Ono je to většinou o tom, že žena bohužel raději krmí mužovu ješitnost na úkor svého uspokojení. :-(

No, to je teda chyba jako Brno. Předstírat po pár přírazech orgasmus, aby byl chlap spokojenej, je skoro trestuhodný. :-D Vždyť komunikace je v sexu děsně žádoucí… Teda ale nevím, jestli bych se manželovi v tomhle případě hned přiznala, asi bych spíš navrhla nějaké experimentíky v rámci zpestření, přičemž bych ho už nějak nenápadně nasměrovala,jak na to. :-D

Podle sexuologických výzkumů i muži předstírají orgasmus, někteří celé manželství. Pro to, aby manželé vypadali "dobře", mnohdy prý orgasmus neřeší, anebo si pomůžou sami.
Ostatně jak psala Wendy [1]: většina manželek se prý udělá "poté" sama, když se jde umýt. Inu…, přece pro zachování manželství a v zájmu dětí aby rostly v úplné rodině, nebude kvůli pudu rozvracet manželství?! :-?
Jo, takhle žije má kolegyně pro ostatní v tom nejlepším a nejspokojenějším svazku. I tak to jde řešit! :-D

[1]: Tak jestli se tím myslí vaginální orgasmus, tak bych tomu i věřila, ale jinak ne.
Třeba v tomhle ( http://respekt.ihned.cz/c1-64175830-maji-zeny-pravo-vyzadovat-orgasmus ) super článku z Respektu píšou, že opakovaně předstírá 15 % lidí mezi 35 až 65 lety. Výjimečně prý předstírá polovina žen a pětina mužů.
A ještě je zajímavej jinej zmiňovanej průzkum, kde si 85 % mužů myslí, že žena měli při sexu s nimi orgasmus, zatímco jenom 64 % žen to potvrdilo 🙂

[2]: No… nezbývá mi než se zeptat, proč se nemůžeš sama udělat? Asi rozkaz Pána, co? Takže co znamená to, že se sama ani neuděláš? (jako kdybys mohla)

[3]: Přesně tak 🙂 A znám ze svýho okolí muže, kteří to překousli a pak se holt museli víc snažit.

[4]: Jo, jo, my jsme neskutečně hodná stvoření! :D

[5]: To není špatnej nápad zavést to do trestního práva! :D

[6]: Souhlasím 😉

[7]: S těmi průzkumy nevím, četla jsem ty, který zmiňuju v odpovědi na první koment.

Dalo by se začít najednou říkat, že to poslední dobou nějak přestalo jít, a že by se s tím mělo asi něco dělat. Kdo pozná, že "poslední dobou" znamená "posledních pět let"? 🙂

Nemůžu říct "já bych nikdy.." pokud jsem se do té situace nedostala. A vdaná jsem ještě nebyla. Ale musím říct, že doteď, když se mi nepodařilo vyvrcholit tak jsem předstírala jen jednou, protože jsem neměla náladu to prodlužovat. Jindy jsem ho ovšem nechala se snažit dokud nebylo doděláno :D

[8]: Samozřejmě že vaginální. Ale existuje i nějaké procento nešťastnic které nezažijí orgasmus vůbec. Ať orální, či při ruční práci….. ;-) Jenže my tu milosrdnou lež děláme převážně a hlavně z lásky. A jelikož si umíme samy poradit, nezůstáváme o tento zážitek ochuzené. Vždyť ten pocit že se dáváme někomu koho milujeme už sám o sobě je úžasný….

Hmm. V první řadě mi předstírání přijde trochu hloupé, ale zase chápu, že když jsi na to pět let zvyklá, tak je asi těžké s tím jen tak přestat a vyklopit pravdu. Nicméně to rozhodně stojí za pokus, protože to takhle asi není možné vydržet do nekonečna, navíc šidíš nejvíc sama sebe ;-)

Možná by ženské měly souložit výhradně s chlapy, ze kterých už od pohledu tečou a pak by se nemuselo nic předstírat. :-

Ale kolik z nás by pak bylo ochuzeno o jediný sladký nektar žití! 🙂

Asi bych mu řekla, že chceš něco nového zkusit. líbí se mi jak psala Hëllenka, že poslední dobou to přestává být ono, a že bys nerada aby se to vytratilo.

Já jsem tomu svému bývalému rovnou řekla, že to že třeba vzdychnu ještě neznamená, že jsem z něho hotová, že tak naivní být nemůže a že nechci aby na mě byl vytvářen otázkami tlak. Naučila jsem se ve dvou u toho cítit stejně uvolněně jako sama a pak to šlo už ráz na ráz.. Och už vyhlížím svého Bohumila, nemůžu číst takové články sama doma :D :D

Povědět muži rovnou, že ji nedovede k orgasmu, je to nejhorší, co může žena udělat, muži jsou v tomto velmi zranitelní. Taková věc každého chlapa naprosto znejistí, psychika má na erekci velký vliv, muž si přestane věřit a zablokuje se, to chytré a věci znalé ženy instinktivně vědí a proto předstírají. Dobře ví, že muž nezůstane s ženou, která ho psychicky vykastruje a on se přestane v sexu cítit pořádným chlapem.
To je nejlepší cesta k nevěře a ke ztrátě muže, on si bude chtít své schopnosti otestovat u jiné ženy, ke které nemá vytvořený blok, ta bude také chytřejší, nebude muži vykládat, jak je neschopný a muž tam vítězně zaboduje. Jsou jiné způsoby, jak muže nestresovat a přitom mít orgasmus. Je nutné muži nic nevyčítat, dál ho chválit a  žena sama může zavádět do stereotypu milování nové věci a způsoby, které ji vyhovují, muž rád přijímá v sexu "citlivě" aktivní partnerku.

Můžu se jen zeptat, jestli to je článek napsaný z vlastní zkušenosti (tedy jsi tam hlavní hrdinka opravdu ty) a nebo jen taková myšlenka, příběh na téma týdne? 🙂 Neber to zle, já jsem prostě jen a jen zvědavá, nic víc za tím není :-D.

Pokud mám mluvit za sebe, nepředstírám. Možná proto, že nemám problém o své sexualitě s partnerem mluvit a že jsem ho vlastně od začátku "naučila", že když se "to" nepovede, tak že to není konec světa a že to neznamená, že selhal – a že jsou i další možnosti. A že pokud se "to" nepovede, tak je spíš problém v mojí psychice než v tom, že by on udělal něco špatně. Proto většinou vlastně tyhle problémy ani nemáme. Možná, že mi pomohlo, že jsem s tím, že zamotávat se do kolotoče lží není dobré, věděla už od začátku, vlastně od puberty (asi z nějakých dívčích časopisů? nevím…), takže jsem se tomu rozhodně snažila vyvarovat.

(A je poměrně zajímavé, že ačkoli před partnerem nemám zábrany a nemám problém být opravdu otevřená a říct mu i to, co si nedokážu říct pomalu ani sama sobě v duchu, tak když o tom tady píšu, tak se červenám až za ušima a nedokážu nazývat věci pravými jmény – a používám jen slovo "to" :-D… Jsem praštěná.)

" Chlape vy !!!  též babo! … jsouc jeho paní
Nechte tam všiváci hnusného řvaní !!
… vlítneme na vás !  uvěř mi !!"
( křičejí lidé za dveřmi ):
… " Z hnusného vašeho  spojení
děti nám nespí  a křičejí !!"

… " Předstírám ! "  chrochtá  Bill Hrazdýra …
" Předstíráš ??"

" Jistě !  též předstírám !
…tak serme na to !!"

" Bravo !!"  řve muž …
" Nač tady předstírat  orgazmu ??

" Pojďme se dívati na plazmu !!"

( ? )  " Stejně tam dávají howno !"

" Nevadí!… dáme tam porno !!"

… strašlivé výkřiky z plazmy :
" Ježíšikriste … dej !!  vraz mi !!"
" Jsemť  zvíře !… též buď jak prase !!"

" Kurwy !!  už řvete tam zase ??"
" Tohleto…člověk by nevěřil !!"

… práskání !!… kopání do dveří !!

Najprv mi to prišlo divné čítať a nechápal som prečo je niečo takéto zrovna tu. Až keď som si prečítal názov Témy týždňa pochopil som, že vlastne ide o jej super spracovanie :-D Dobre napísané, trefné, zaujímavé … niet veľmi čo viac dodať ;-)

[27]: Právěže čím víc zkušeností tak tím spíš by se měl dávno naučit jak ženu udělat i na fenu, ne? A ne se vycákat a čekat až se ona sama udělá nahoře. Nebo ať se ona sama udělá a pak si ho nechat dodělat v puse [:tired:] navíc já se nejvíc udělám po psím a nahoře vyjímečně.

A já ani nevim, kdy se udělám doopravdy a kdy to jenom předstírám. Nejhorší je, když je to poloha, ve který se nedokážu uvolnit a on stejně chce abych se udělala.. To pak zbývá opravdu jenom předstírání :/

Jooo, a když jsem mu tenkrát po 5ti měsících sexuálního vztahu řekla, že to většinou předstírám, byl hrozně naštvanej. Ale prostě..někdy to nejde. Takže předstírám dál. Jenže já už jsem si svojí možnost říct mu pravdu vykecala..

[30]: To je tak smutný, že bych nejradši přijela a udělala tě sama o:) Chápu, že když ho miluješ, je to těžký, ale zkus si víc stát za svým a zvolit si takovou polohu, aby ses mohla taky potěšit… Vždyť k čemu mu to je, že se uděláš v poloze, kterou zvolil on?

[31]: Pááni, vážim si nabídky :DD Jemu? Připadá si jako silnej, statnej super chlap. Například misionářská poloha, ta je úplně na hovno. Ale jemu evidentně vyhovuje..

[32]: A zkoušela sis při ní dát nějak jinak nohy? Já se při ní rukou udělám docela snadno, když si dám nohy tak, jak mi to dělá dobře o:) Každopádně je to o komunikaci, nesmíš se bát si o tom znova promluvit. To přece stojí za to, ne?
Jo a tu nabídku teda nepřijímáš? :-|  :-P

[33]: Já je měla snad všude, kde mě napadlo. A ne, nejsem tak flexibilní, abych si je dala za hlavu :D
Ti dám, komunikaci. Já jsem ráda, že vůbec nějak o sexuálních věcech s ním dokážu mluvit. Psát mi nic nevadí, ale mluvit o tom? To je problém 😛

Hele, i když jsem nadržená, tak ne. Nebo alespoň ne dneska :D

[34]: Škoda, za hlavou je to nejlepší! :-D … dělám si srandu samozřejmě. Aha, tak mu o tom napiš… 😉
Uff, ještě žes mě neodmítla úplně, to bych dost možná vůbec nesnesla :-x

[39]: Vážně jsem našla blog nějakýho úchyláka! TEBE! :D
Když jsi tak otevřená osoba, když jsi psala sérii "Dnes jsem chlap", popisovala jsi několik způsobů orgasmu, které chlap dokáže vyvolat. Zažila jsi všechny nebo jsi některé předstírala? 😛 A schválně to nepíšu do tvého "Všancu". Jen mi to vše přišlo tak opravdové…

[40]: Jéé, ty se taky nebojíš skloňovat to slovo "všanc", to se mi líbí 🙂
Já nejsem úchylák, chceš-li úchyláka, jdi za Akimem (viz. [4]: a [15]:).
Já vůbec nejsem otevřená, jsem naopak tajnůstkářská, ale s tebou se mi povídá dobře 😉 Jak to ale myslíš s těmi orgasmy? Vždyť tam popisuju, jak se udělá chlap, ne žena.

[41]: Teď si nejsem jistá, jestli se smí nebo nesmí skloňovat :D
Děkuji za tip, další člověk, kterého mohu otravovat :-D
Ooo, to mě snad může i potěšit :-) To sice jo, ale píšeš, že si nechal(a) udělat orál, tak tedy orál pro holku. A u té červenovlásky používá celé její tělo, jak zadek, tak vagínu (to je tak strašný slovo. Jestli máš lepší, sem s ním!). A taky, že si to dělala sama (ta žena), tedy počítám, že přes klitoris nebo bradavky. Takže buď upřednostňuješ všechny z večera a nebo je to jenom náhodná shoda a já nad tím zbytečně moc přemýšlím. (Upřímně doufám, že jsem to dobře vysvětlila a je to lépe pochopitelné)

[42]: Asi se skloňovat nesmí, podle mě to existuje jenom v tý základní formě, ale já si ráda pohrávám.
Jo, takhle! Ty příběhy jsem vůbec nepsala ze svý pozice. Teda samozřejmě se tam najde něco, co bych ráda, aby chlap dělal mně, ale především jsem se opravdu snažila vcítit do muže a do toho, co by rád dělal a přijímal on. Já se při sexu většinou udělám sama tak, že se třu o jeho podbřišek, nebo jak to mám říct, případně mě rukou udělá muž, anebo se rukou udělám sama, dokud ho mám v sobě. Že bych se udělala jenom tím, že ve mně klouže, to teda fakt ne a moc nevěřím tomu, že někdo jo :D Natož análem.
Jak jinak říct "vagína", taky nevím, proto se v článcích podobným slovům snažím vyhýbat. A proto jdou tak těžko psát 🙂
A jak se nejsnáz uděláš ty?

[43]: Ty si ráda hraješ pořád, mám ten pocit :-D
No takže jsem se nad tím nezamýšlela zbytečně. To mi dělá radost.
Mělo by se vymyslet něco jinýho. Ty slova pro ženský pohlavní orgány zní totiž všechny stejně hrozně! :D

Eh, otázka na tělo….
Začnu tím, že mi přijde, že i přesto, že často předstírám, co do pravých orgasmů jich mám hodně. Asi až nadprůměrně, dle jeho zkušeností. A rozhodně není nijak těžké mě vzrušit. Nicméně..vezměme to rozborem.
Rozhodně ne přes prsa. I když přítel si díky mému předstírání myslí opak. To vyšlo totiž asi jednou, nanejvýš 3x.
Nikdy jsem se před ním nedělala sama a samotnou mě to nebaví. Používám k sebeukájení sprchu. Vyhovovala dřív, vyhovuje furt. Takže to u mě nehrozí. Leda, když mě dělá rukou on. To je asi nejjednodušší a většinou dosti rychlé, poté co furt moje vyvrcholení odkládá.
Dokonce mám pocit, že našel i slavný (ne)existující bod G. Ale vždycky jen náhodou, takže jej tam nikdy nenavedu a sama nedokážu určit, kde přesně je. A kupodivu mi nedělá ani problém se udělat análem.
Jsem prostě moc jednoduchá :D :-( Ale stejně mě štve, když to musim předstírat :D

[44]: Jo, jo, ta slova znějí opravdu strašně. Nejlepší ale stejně je, když se o nich nemluví, nýbrž když je chlap rovnou použije :-D
Tak to jsi hodně vzrušivá, divím se, že se neuděláš při každý otočce na tý pole dance tyči o:) Já bych řekla, že G bod existuje a je to takový to zduřelý místo na tý straně VAGÍNY ( :D ) směrem ke klitorisu, asi pět cm od okraje. Tam je to pro mě nejvzrušivější, ale je to nejlepší prstem, kterej se tím může pořádně prohrabat :-D Je fakt, že takhle bych se možná i udělala, ale jsem líná zkoušet to, když přes klitoris to jde tak rychle.
Že se uděláš análem, to teda ani nechápu 🙂 Ale docela závidím. Mě to vzruší, to jo, ale neudělala bych se tak ani po roční abstinenci :D

Ahoj userko, s radostí ti oznamuji, že jsi vyhrála soutěž Článek měsíce na blogu Téma Týdne. Máš tedy i nárok na ikonku, kterou si můžeš vystavit na blogu. Odpověz mi, prosím, na jaký e-mail ti mám soubor zaslat. Díky a ještě jednou gratuluji! 😉

Ty jo, tak to je fakt blbá situace 🙁 Já nikdy nepředstírala, při sexu jsem se opravdu udělala až skoro po roce, co jsme spolu s přítelem, ale rukou mě udělal skoro vždycky. Asi bych ani předstírat neuměla :D
MYslím, že nejlepší možnost je manželovi říct, jak se věci mají. Nevím, proč by ti neměl odpustit…vždyť jsi vlastně nic zlého neprovedla. Společně se pak můžete snažit vymyslet lepší způsoby, aby se ti to líbilo a nebyla otrávená.

S pritelem jsem rok a mam stejny problem. Nas druhej sex trval uz dlouho a on jestli jsem se uz udelala ze uz to nevydrzi.. tak jsem jak trubka rekla ze jo, i kdyz to nebyla pravda.. od ty doby predstiram furt. Sem tam se ozvou vycitky. Jenomze se mi jednou sveroval, ze mel strach, ze holku nedokaze udelat.. nezvladnu se priznat. Orgasmu jsem s nim dosahla jednou a to pri oralnim sexu.. vaginalni orgasmus jsem nikdy nemela ani sama…uz je pro me i pri ty "rucni praci" tezky cekat, jestli se vubec udelam, kdyz on si mysli ze jsem hotova po chvilce.. takze se taky cejtim jak na kolotoci lzi.

[48]: Hele, já většinou dopadám dobře, jenže ty hrdinky z článků někdy ne.

[49]: Taky si myslím, že upřímnost je to nejlepší.

[50]: To chápu, ale zkus mu to říct nebo prostě trvej na tom, aby tě dělal dýl. Stojí to za to 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *