Rubriky
Velký rozhovor s blogery II

Velký rozhovor s blogery II

Surpan mě před lety (konkrétně na podzim 2015) oslovil s tím, jestli bych nechtěla pokračovat v jeho Velkém rozhovoru s blogery. Souhlasila jsem, ale rovnou jsem mu sdělila, že to se mnou nebude tak jednoduché a nebudu to mít hotové hned. Že to ale bude trvat několik let, to jsem nečekala ani já! Tímto se vám všem omlouvám, že jsem nebyla schopná sesmolit ani jeden článek, ačkoli jste byli tak skvělí a poslali mi všechny odpovědi v daném termínu.

Díky, Surpane, že jsi na mě nezanevřel, a díky všem ostatním za trpělivost. Možná to nakonec bude ku prospěchu věci a budete moct do komentářů rovnou napsat i vaše současné odpovědi. Kdo ví, třeba se za tu dobu změnil váš názor. Musím totiž říct, že odpovědi, které budete v následujících týdnech číst, jsou staré víc než rok. Ano, ještě jednou si sypu popel na hlavu a doufám, že i tak se vám tenhle blogerský počin bude líbit.
Oslovila jsem skoro třicet blogerů, odpovědí jsem dostala bezmála dvacet. Návratnost tedy slušná. Škoda, že nikdo z Blogu nereagoval. Posílala jsem i upomínku, protože jsem opravdu chtěla zapojit i naše vedení, ale nedá se nic dělat, vystačíme si sami jako vždy.
Otázek bude zase 10, pokusím se o nový článek každý týden, což je pro mě velké předsevzetí vzhledem k mojí neaktivitě v posledních měsících. Budu moc ráda, když se v komentářích zapojí i další neoslovení blogeři jak se svými poznatky, tak se svými vlastními odpověďmi. Těším se na všechno, blogování už mi trochu chybělo. 🙂
Díky, Surpane, žes mi druhý ročník rozhovoru svěřil, a snad mluvím za nás za oba, když řeknu, že budeme rádi za dalšího nástupce, který uspořádá ročník třetí. Nějaký dobrovolník?
Už zveřejněné odpovědi:
1) userka.blog.cz/2001/velky-rozhovor-s-blogery-ii-1-otazka-uchylky
2) userka.blog.cz/2001/velky-rozhovor-s-blogery-ii-2-otazka-tanec
3) userka.blog.cz/2001/velky-rozhovor-s-blogery-ii-3-otazka-dopisy
4) userka.blog.cz/2001/velky-rozhovor-s-blogery-ii-4-otazka-strach
5) userka.blog.cz/2002/velky-rozhovor-s-blogery-ii-5-otazka-laska-a-sex
6) userka.blog.cz/2002/velky-rozhovor-s-blogery-ii-6-otazka-tajemstvi
7) userka.blog.cz/2002/velky-rozhovor-s-blogery-ii-7-otazka-odpusteni
8) userka.blog.cz/2002/velky-rozhovor-s-blogery-ii-8-otazka-selhani
9) userka.blog.cz/2003/velky-rozhovor-s-blogery-ii-9-otazka
10) userka.blog.cz/2004/velky-rozhovor-s-blogery-ii-10-otazka-ptej-se

23 reakcí na „Velký rozhovor s blogery II“

Ahoj, fíha, už jsem na to i zapomněl. Netušil jsem, že z druhý ročník bude skoro po deseti letech :-D :-D :-D
Ale jsem moc rád, že jsi se na to dala. Však jsi říkala, že to nebude hned :-D. Budu sledovat, ani nevím, co jsem už odpověděl.

O jé… to bude pěkný překvápko! Zrovna nedávno jsem při pročišťování uložených věcí v kompu přišla u jedné na nadpis Velký rozhovor s Blogery. Budu se muset podívat co tam vlastně bylo… :-D

Jaj, na to jsem už úplně zapomněl, z toho teď spíš bude takový časosběrný dokument, už vůbec nevím, co jsem odpovídal :D (a odeslaný soubor z mailu mi nejde otevřít :D )

To mně moje odpovědi asi naskočí hned, jakmile ty otázky zas uvidím. Ale bojím se, abych se ze všech dotazovaných bloggerů nestal za tu dobu tím nejirelevantnějším :D

Doufám, že ti ten časový plán, userko, vyjde 🙂

čakám, zvedavý čakám. Ćasto na Teba myslel, proti heslu "sejde z očí – sejde na Nusle", preklánajúc lásku, ktorá blog a blogerov ničí až to fičí… ;-)

[1]: Cože? Tys na mě zapomněl?! O_O

[2]: Já taky. :-)

[3]: Nech se překvapit. :-P

[4]: V tomhle roce to určitě bude. :D

[5]: :-D

[6]: No vida, další výhoda zpoždění. 🙂

[7]: Třeštíkovou miluju, tak možná mě s tím časosběrem ovlivnila.

[8]: Jsem ráda, že nakonec budou překvapením i vlastní odpovědi. :D

[10]: Já jsem se u tvé odpovědi na první otázku včera několikrát smála nahlas. :D

[11]: Jak to myslíš? Že když má člověk lásku, prdí na blog? No, to je pravda! :-P

Přátelé, dnes se dočkáte prvního článku. To jsem ale rychlá, co? :-D

A sákryš. Matně si vzpomínám na nějaký již v pradávnu obdržený dotazník. Který jsem ovšem vzhledem k mým změněným životním prioritám jaksi nevyplnil. Ostatně, koho by tehdy a pravděpodobně i teď zajímaly odpovědi a názory "mrtvého" blogera.
Ale na druhou stranu je to z mých osobních důvodů trochu škoda, že jsem tehdy neodpovídal, protože tak nebudu mít možnost sledovat svůj názorový posun v toku času.

Protože nemám rád resty, tak jsem nelenil a vyhledal inkriminovaný dotazník ve své mailové poště. A některé otázky mne zaujaly. Mohu jej tedy vyplnit, pokud tedy již nějak nevypršela jeho expirační doba. Možná by zadavatelku dotazníku potěšilo, že by se procentální rozdíl mezi rozeslanými a došlými dotazníky poněkud snížil. ;-)

[16]: "Komplikant", toť opravdu zajímavý slovní novotvar. ;-) Leč nemohu říci, že by v mém případě byl tak úplně nepravdivý.
Na svoji omluvu však musím poznamenat, že pokud jsem někdy někomu ve svém životě komplikoval život, tak především sám sobě. Ale asi i proto byl můj život mnohem pestřejší, než životy "nekomplikantů". ;-)  :-D
Vlastně mohu na adresu nekomplikantů trochu povýšenecky poznamenat, že kdo si vlastní vinou aspoň několikrát nerozbil držku, tak ví úplný prd o životě. :-D  :-D

Fíha, už som aj zabudol :-D Dúfam, že som neodpovedal veľmi odlišne od súčasného stavu … pozriem si to postupne v rámci tohto seriálu. 🙂

Dúfam, že sa tento ročník bude ľuďom páčiť :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *